Joy Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Joy Lines

Joy Lines Fast Ferry, tidligere kalt Sarris Cruises og Lines Fast Ferry, har vært i drift i mange år og er en av de største fergeoperatørene i hele Albania. Det var det første fergeselskapet som startet en svært etterlengtet fergeoverfart mellom Hellas og Albania.

De har en lang tradisjon med å yte utmerket kundeservice. Det er svært viktig for Joy Lines at hver gang du legger ut på en reise med dem skal du nyte godt av den aller beste kundeservicen. Joy Lines ønsker ikke bare deg velkommen, men også kjæledyrene dine. På hver reise blir du tatt varmt i mot, og hvert eneste mannskap om bord gir deg den hjelpen du trenger når enn du måtte ønske det. Du kan slappe av og nyte fergeturen med visshet om at du har alt du trenger for hånden.

Begge Joy Lines fartøyer er av de aller nyeste fergemodellene og har kapasitet til å frakte både personer og biler og gir deg en rolig fergeoverfart. Saranda Express rommer opptil 250 personer og 10 biler, den har seter både innen- og utendørs og kan også skryte av en fullt utstyrt kafeteria. Den litt mindre Ilida rommer opptil 120 passasjerer og har et område med seter innendørs der du kan nyte overfarten.

Hos directferries.co.uk kan du finne Sarris Cruises fergetabeller og -priser samt bestille Sarris Cruises fergebilletter. Vi vil også sammenligne Sarris Cruises med alternative fergeselskaper der det er mulig.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Joy Lines sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Joy Lines sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Alle Joy Lines ruter

Joy Lines routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.