Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3247 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Kangaroo Island

Kangaroo Island kan bli funnet i delstaten, Sør-Australia, rundt 112 kilometer fra Adelaide og omtrent 14 kilometer fra fastlandet på sitt nærmeste punkt.

Etter Melville og Tasmania, er Kangaroo Island den tredje største øya i Australia, og dekker et område på mer enn 4000 kvadratkilometer. Øyen tiltrekker seg over 100.000 besøkende hvert år, og er av den grunn en av sør-Australias mest populære turistattraksjoner for både nasjonale og internasjonale besøkende.

Øya består av seks unike regioner. Den største byen og det kommersielle sentrum, er Kingscote, der du finner en rekke butikker og en rekke alternativer for innkvartering, samt nesten halvparten av øyas befolkning. I øst finner du byene, Penneshaw og Dudley, og er der fergene forankrer, og er derfor inngangspunkt for de fleste av øyas besøkende. American River i nord-øst er kjent som en interessant liten by. Parndana går over midten, og er ofte referert som den sentrale delen av Kangaroo Island, mens West End er stedet for å oppleve vill, robust og fantastisk natur.

Det er relativt enkelt å ankomme øyen, med daglige avganger fra fergeselskapet Kangaroo Island Sealink. Deres to store katamaraner seiler over Backstairs Passage mellom Cape Jervis på Fleurieu-halvøya, og Shaw på østsiden av Kangaroo Island. Turen tar bare 45 minutter, og har fire daglige avganger i hver retning.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Sealink Kangaroo Island
    • Få pris
  • Kangaroo Island Connect
    • Få pris

Ruter og havner i Kangaroo Island