Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Kirkwall havn

 • Med bil

  Kirkwall (Hatson) havn ligger i utkanten av Kirkwall. Kirkwall by er Orknøyenes historiske hovedstad og ligger sentralt på hovedøya. Kirkwall er 26 km fra Stromness, 11,5 km fra Finstown og 24 km fra St. Margaret’s Hope. Hatson havn ligger ca. 3-4 km fra Kirkwall sentrum.

 • Med buss

  Kirkwall busstasjon ligger nær Kirkwall sentrum og er markert på kartet. Orkney Islands Council utgir transpport guide. Nortlink gi en buss til/fra havnen.

 • Adresse

  Hatston Quay, Kirkwall, Orkney, KW15 1RQ

 • Kirkwall Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Kirkwall før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Kirkwall Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Kirkwall Ferge servicer

Kirkwall Guide

Kirkwall Guide

Kirkwall er den største byen på Orknøyene. Byen ble først nevnt i Orknetinga saga i 1046. Kirkwall ble grunnlagt av Karl Rognvald Brusason og er hovedstaden og det administrative sentrum av Orknøyene. Byens navn stammer fra den gamle norske ”kirkiuvaga” som betyr ”kirke bukt” og henviser til en mye eldre kirke enn dagens katedral. Den originale byen er en av de best bevarte eksemplene på en norsk middelalderby. Kirkwalls geografi tar litt tid å finne ut, men det er faktisk lett nok. Harbour Street går fra øst til vest langs strandpromenaden, med havnens fasiliteter utstrekt på dens nord side. Den er forbundet til sør av Bridge Street og Albert Street til Kirkwalls annet hovedpunkt, Broad Street. Dette er ved St. Magnus katedralen, turistkontoret, rådhuset og Orknøyene Museum.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.