Langkawi Ferry Services

Langkawi Ferry Services er et veletablert fergeselskap i Malaysia, som knytter to av landets mest berømte øyer, Penang og Langkawi øyhav, som ligger like ut for vestkysten ved munningen av Malaccastredet.

Langkawi Ferry Services vant prisen for ’beste fergeselskap’ i 2015 ved Langkawi Tourism Awards, og er et av de førerende fergeselskapene i Malaysia. I 1997 introduserte de seks helt nye raskferger og økte i løpet av årene dette til tolv, og har noen av de raskeste passasjerfergene i regionen. Med over 20 års maritim erfaring, er Langkawi Ferry Services forpliktelse å opprettholde ryet deres for fremragende kundeservice og sikkerhet.

Om bord på fergene kan man finne flystoler, aircondition og kino systemer, som leverer underholdning for alle aldre.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Langkawi Ferry Services sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk. Sammenlign Langkawi Ferry Services sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Les mer Les mindre

Langkawi Ferry Services sine ruter og havner

Alle Langkawi Ferry Services ruter