LD Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

LD Lines

LD Lines har fergeservicer, som knytter Frankrike og Spania med England, og Spania med Irland. Deres Le Havre – Portsmouth og Dieppe – Newhaven servicer blir nå drevet av DFDS Seaways.

Alle LD Lines ferger er fullt utstyrt med moderne fasiliteter og er vedlikeholdt til høye standarder, så passasjerer er sikret komfort og sikkerhet når de er om bord.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign LD Lines seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Om bord LD Lines

LD Lines kundeanmeldelser

 • "En skam det er slutt"

  En vidunderlig overfart, men denne ruten seiler ikke lengre. En skam.

  Les mer Les mindre
 • "Super"

  Super

  Les mer Les mindre
 • "Overfart"

  Ankom til Santander søndag 26 januar 2014, klar til en 26 timers overfart. Dessverre hadde været andre planer; 8 m høye bølger og en 24 timers stopp i St Navare underveis, innebar at vi ankom til Poole 3½ dager senere. LD Lines ga oss tre måltider om dagen gratis og refunderte de €360 vi hadde betalt for turen. Besetningen var vidunderlige og svært hjelpsomme. Takk LD Lines, jeg er nå en kunde for libet. John O’Brien.

  Les mer Les mindre
 • "Desember 2013"

  Dette er en lang tur, og det er ikke mye å lage om bord. Det er mat til rådighet, men det kan være bedre å ta med egne snacker og drikkevare. Det er ok å sove i VIP setene, men jeg følte meg kald, så ta noe med til å ta over deg. Det er rent overalt, og reisen er lett, men kjedelig.

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.