Leve Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Leve Ferries

Leve Ferries seiler mellom byen Pireus i utkanten av Athen og Aegina, som er en del av den Saroniske øygruppe i Det Egeiske Hav.

Leve Ferries leverer en sikker og komfortabel reise over Egeerhavet med deres enorme ferge ’Ionian’. Om bord på fergen er det en rekke moderne og stilfulle bar, mens de store oppholdsområdene kommer fullt utstyrt med fjernsyn og aircondition. Den kan også bære et stort antall kjøretøyer, noe som gjør det enda lettere å utforske noen av Hellas mest populære turistattraksjoner.

Fergen avgår fra landets primær havn, Pireus, som ligger ca. 10 kilometer sørvest for hovedstadens sentrum. Det er den største havnen i Middelhavet, med over 20 millioner passasjerer hvert år.

Aegina er enorm populær blant athenene for korte badeferies, da den bare ligger litt over 30 kilometer fra Pireus havn.

Med Leve Ferries er man bare en kort seiltur vekk fra Aeginas idylliske strender og historiske severdigheter.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Leve Ferries sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Leve Ferries sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.