Limbongan Maju

Limbongan Majo er fergeselskapet pekt ut av Johor havnemyndighet til å drive den korte overfarten mellom Changi i Singapore og Tanjung Belungkor på den sørlige delen av halvøa Malasiya.

Ruten har vært i service siden starten av 2012 med Bahtera Express og MV Falcon II ferger, og det er for øyeblikket to daglige avganger i hver retning på hverdager og flere avganger i helger og på helligdager. Fergene kan bære opp til 120 passasjerer per tur. Fasiliteter om bord er begrenset på grunn av den korte seilturen.

Fergeterminalen i Tanjung Belungkor ble offisielt lansert i 1993 og gir den ideelle Gateway till Desaru, som er omkring 15 minutter kjøring fra havnen. Desaru er et populært reisemål i regionen og tiltrekker turister fra nær og fjern.

Singapore Changi fergeterminal ligger sørøst for den bedre kjent terminalen i Changi Point, og er litt lengre nede av Changi kystveien.

Med directferries.no kan du sammenligne Limbongan Maju seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Alle Limbongan Maju ruter