Liverpool til Dublin Ferge

Liverpool Dublin fergeruten knytter England med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Irish Sea. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Liverpool Dublin fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Liverpool - Dublin Fergeselskaper

  • P&O Irish Sea
    • 12 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Liverpool Dublin priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Liverpool Dublin ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Liverpool Guide

Byen Liverpool ligger i den nordvestlige delen av England, på den østlige bredden av mersey Esturary. Byen befolkning, som kommer fra en lang rekke nasjonaliteter, kulturer og religioner, særlig fra Irland, har resiltert i en by med en lang og rik historie. I 2007 feiret byen sitt 800-år jubileum, og var også den europeiske kulturbyen i samme år, sammen med Stavanger i Norge. Byen ble også erklært verdens hovedstad for pop av Guiness World Records på grunn av sin verdensberømte forbindelse med The Beatles og andre grupper. Deler av byen er også erklært Unesvo verdensarv områder.

Liverpool havn er spredt over begge sider av elven Mersey. På Liverpool side av elven, ligger terminalene på passasjerferger, og her kan passasjerer kjøpe drinker og snacker. Det er også daglige avganger til Irland med en seiltid på ca. 3 timer og 45 minutter. Det er også to daglige avganger til Dublin, som tar ca. 8 timer, fem daglige avganger til Douglas på Isle of Man, som tar 2½ timer og to daglige avganger til Belfast i Nord-Irland, som tar ca. 8 timer.

Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provins på den nordøstlige kysten, ved utmunningen av elven Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen et populært reisemål og tiltrekker millioner av besøkender hvert år. Populære attraksjoner i byen er Sublin Castle, som ble grunnlagt i 1204, like etter den normanniske invasjonen. Andre attraksjoner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.

Dublin havn ligger på begge bredder av elven Liffey. På den nordlige bredden ligger hovedhavnen ved enden av East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sørlige siden av elven er mye mindre og ligger ved begynnelsen av Pigeon House halvøy. Det er fergeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.