Liverpool
Dublin
Ferger til Irland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Liverpool til Dublin Ferge

Liverpool Dublin fergeruten knytter England med Irland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, P&O Irish Sea. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Liverpool Dublin fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra England til Irland
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Liverpool til Dublin?

  Fergetiden fra Liverpool til Dublin er omtrent 7h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Liverpool og Dublin?

  Det er 1 fergeoperatører for Liverpool til Dublin, og dette er
  • P&O Irish Sea
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Liverpool til Dublin?

  Bestill ferger fra Liverpool til Dublin gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Liverpool til Dublin?

  Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Liverpool til Dublin?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Liverpool til Dublin med
  • P&O Irish Sea
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Liverpool til Dublin?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • P&O Irish Sea
 • Hva er avstanden fra Liverpool til Dublin?

  Avstanden mellom Liverpool til Dublin er omtrent 191 nautiske mil.

Liverpool Dublin Ferge anmeldelser

 • "Behagelig"

  Vi booket ikke en lugar, og satt bare i bar området. Vi var behagelig overrasket over fasilitetene og måltider, som var inkludert. Takk for en deilig tur.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Les mer Les mindre
 • "P&O overfart 27 okt og 2 nov"

  Svært glatt overfart den 27, på trodss av kraftig vind den kvelden. Mat, akkommodasjon og service fremragende. Tilsvarende den 2, på en nattferge. Tepper og puder var tilrådighet.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Les mer Les mindre
 • "Min opplevelse med P&O Irish Sea"

  Vi hadde en god tur, service var god, vennligt og høfligt personale.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Les mer Les mindre
 • "God tur"

  Jeg skulle til Lisburn fra Sheffielt og valgte Liverpool – Dublin rute. Jeg syntes at prisen var litt dyr, men sparte litt penger i bensin. Vi hadde en lugar på veien over. Jeg visste ikke – og ble ikke informert om – at man får mat. Da vi kom om bord i Liverpool om kvelden, fikk vi et måltid og frokost kl. 4:30. Lugaren var deilig, dusjer og toalett var rene. Salongene er svært behagelige, og det er rikelig av mat. Personalet var fantastiske. På veien tilbake så jeg ikke frem til den 8 timenes dagstur, men det var svært avslappende. Jeg ville helt sikkert velge ankomst til Dublin kl. 5 om sommeren, når det er lyst. Svært imponert over P&O.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Les mer Les mindre

Liverpool Guide

Byen Liverpool ligger i den nordvestlige delen av England, på den østlige bredden av mersey Esturary. Byen befolkning, som kommer fra en lang rekke nasjonaliteter, kulturer og religioner, særlig fra Irland, har resiltert i en by med en lang og rik historie. I 2007 feiret byen sitt 800-år jubileum, og var også den europeiske kulturbyen i samme år, sammen med Stavanger i Norge. Byen ble også erklært verdens hovedstad for pop av Guiness World Records på grunn av sin verdensberømte forbindelse med The Beatles og andre grupper. Deler av byen er også erklært Unesvo verdensarv områder.

Liverpool havn er spredt over begge sider av elven Mersey. På Liverpool side av elven, ligger terminalene på passasjerferger, og her kan passasjerer kjøpe drinker og snacker. Det er også daglige avganger til Irland med en seiltid på ca. 3 timer og 45 minutter. Det er også to daglige avganger til Dublin, som tar ca. 8 timer, fem daglige avganger til Douglas på Isle of Man, som tar 2½ timer og to daglige avganger til Belfast i Nord-Irland, som tar ca. 8 timer.


Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provins på den nordøstlige kysten, ved utmunningen av elven Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen et populært reisemål og tiltrekker millioner av besøkender hvert år. Populære attraksjoner i byen er Sublin Castle, som ble grunnlagt i 1204, like etter den normanniske invasjonen. Andre attraksjoner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.

Dublin havn ligger på begge bredder av elven Liffey. På den nordlige bredden ligger hovedhavnen ved enden av East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sørlige siden av elven er mye mindre og ligger ved begynnelsen av Pigeon House halvøy. Det er fergeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.