LYG Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

LYG Ferry

Lianyungang Ferry Co er et førerende sørkoreansk fergeselskap, som seiler gjennem Gulehavet fra Incheon og Pyeongtaek på vestkysten av Sør-Korea til Lianyungang, Jiangsu Province i det østlige Kina.

Alle fergene deres er utstyrt med et stort utvalg af fasiliteter om bord, inkludert en blanding av koreanske og konesiske restauranter, tollfrie butikker som selger et stort utvalg af produkter, spillerom, wifi og et stort utvalg av lugarer.

Lianyungang Ferry Co knytter tre kulturelle betydningsfulle byer i det østlige Asia, og er det beste fergeselskapet, hvis man ønsker å utforske den kinesiske og koreanske historien og kulturarv.

Se LYG Ferry sine rutetider, priser og bestill LYG Ferry sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner LYG Ferry med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.