Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Madeira Øyer

Den portugisiske øygruppen Madeira ligger sørvest for fastlandet i Nord-Atlanterhavet, og består av Porto Santo, Desertas og Madeira.

Disse vulkanske øyene ble nylig nevnt som ”Europas beste øy destinasjon” ved World Travel Awards, og er et paradis for naturelskere, strandelskere og matelskere.

Madeira har et rikt og mangfoldig dyreliv samt en fantastisk natur. Laurisilva skogen, som ligger på de nordlige skråningene av Madeira øy, er verdens største, et Unesco verdenarv område og hjemsted for en rekke endemiske arter, inkludert den sjeldne Madeira hvite sommerfugl og Traocaz due.

I hovedstaden, Funchal, bør man besøke det fascinerende Quinta das Cruzes Museum. Dette var tidligere en tradisjonell herregård eid av mannen som oppdaget øyene Joao Concalves Zarco, og har nå utstillingr av forskjellige antikviteter, malerier og smykker, som tilhørte de rike eierne som bodde det fra det 15. til det 19. århundret.

For en livligere affære, gå gjennom Funchal Zona Vleha (Gamle Zone) og finn bar og restauranter. Området var inntil nylig fylt med forlatte fiskerhus og kjøpmannsgårder, men er nå preget av et nettverk av fargestrålende, små brosteiners gater.

Hvis man føler seg småsulten, kan man prøve en av de lokale favorittene, som stekt fisk med banan eller en espetada, som er et spyd med grillet storfekjøtt marinerte i den berømte Madeira-vinen.

Man kan nyte den fredelig tilbakestrekning på Porto Santo, som har en 9 km lang strand med gylden, uberørt sand.

Det er hyppige avganger fra Porto Santo til Funchal på Madeira Island, som tar litt over 2 timer.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

  • Porto Santo Line
    • Få pris

Ruter og havner i Madeira Øyer