Malaga til Tangier Med Ferge

Malaga Tangier Med fergeruten knytter Spania med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Malaga Tangier Med fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Malaga - Tangier Med Fergeselskaper

  • Balearia
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Malaga Tangier Med priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Malaga Tangier Med ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Malaga Guide

Den spanske byen Malaga ligger i regionen Andalusia i det sørlige Spania, på Costa del Sol. Byen ligger ved Middelhavskysten, omkring 100 km øst av Gibralta Smuget og omkring 130 km fra Nord-Afrikas kyst. Mange turister er tiltrukket av byen, og det omkringliggende området på grunn av dens subtropiske klima som er preget av varme og solrike somre og milde vintre. Den berømte spanske kunstneren Pablo Picasso ble født i Malaga. Byen er hjemsted til en rekke monumenter, herunder Alcazaba arabiske citadell.

Andre historiske monumenter i byen inkluderer den barokke katedralen, som er kjent som La Manquita og det romerske teateret.

Malaga havn ligger ved siden av den gamle byen i Malaga, og herfra er det fergeforbindelser til Melilla.

Tangier Med Guide

Tangier-Med er en frakthavn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske byen Tangier og er en av de største havnene ved Middelhavet og ble åpnet i 2007. Den annen fasen av bygget i havnen begynte i 2009. Tangier-Med er en frakthavn, men har også en ny passasjerterminal, som erstatter Tangier havn, som er en destinasjon for ferger og passasjerskip som ankommer fra Europa.
Inne i terminalbygningen er det et vekslebyrå, en heveautomat og en liten butikk som selger aviser, bøker, sigaretter, snacker osv. det er også en kafé på øverste etasje.
Tangiers historie er svært rik på grunn av tilværelsen av mange sivilisasjoner og kulturer fra før det 5. århundret.