Mandarin Cruises
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Mandarin Cruises

Mandarin Cruises er et av de ledende fergeselskapene i Vietnam, og leverer ruter mellom Phnom Penh i det sørlige Kambodsja og Chau Dov, Vietnam, langs Mekong-elven.

Mandarin Cruises ble grunnlagt i 1999 under navnet Tu Trang Travel, og er nå et av de første valgene for reisende, som ønsker å krysse grensen på den 12 lengste elv i verden og den 7 i Asia: Mekong, som er 4352 kilometer lang.

Mandarin Cruises raske skip drives av et hold av veltrente besetningsmedlemmer, og tilbyr en av de raskeste overfartene i regionen. Den minste fergen, som har selskapets ikoniske oransje og hvite farger, kan bære 11 passasjerer, mens den største kan bære 45 og har toaletter om bord, to seksjoner for bagashe og behagelige seter. Flåten omfatter også to andre skip, som begge har utendørs sitteplasser.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Mandarin Cruises seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.