Mantoudi til Volos Ferge

Mantoudi Volos fergeruten knytter Hellas med Hellas. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anes Ferries. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mantoudi Volos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mantoudi - Volos Fergeselskaper

  • Anes Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mantoudi Volos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mantoudi Volos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Volos Guide

Den greske byen Volos er en ganske ny by, etter greske standarder, men ruiner funnet i byen og det omkringliggende området daterer tilbake til de tidligste bebodd dagene av Balkan halvøy. Den moderne byen ble grunnlagt i det 19. århundret, men mye av den ble ødelagt under et jordskjelv i 1955. Som følge herav ble de fleste bygningene i byen bygget etter 1955. Havnefront område har en rekke restauranter, kaféer og bar, og er et populært sted blant lokale og turister. En populær attraksjon er Volos arkeologiske museum, som inneholder gjenstander fra så langt tilbake som bronsealderen. I byen er også det kommunale museet i rådhuset, som inneholder arbeid av moderne greske kunstnere og St. Constantine Kirke, som er en vakker bygning fra det 20. århundret, som ligger for enden av promenaden. Det er også to arkeologiske utgravninger ikke langt ute for byen.