Marina Srikandi
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Marina Srikandi

Marina Srikandi tilbyr raskferger omkring ferie reisemål Bali, Lombok og Gili Islands i Indonesia. Selskapet er kjent for å være et av regionens største og er svært profesjonelle med erfarne kapteiner og personale.

Marina Srikandi ble etablert i desember 2010, og bruker fire ultra moderne skip, som alle leverer en behagelig reise. Om bord finner man sitteplasser, en romslig solterrasse, og rene toaletter samt sikkerhetsutstyr.

Ferger avgår fra terminalen i Pandang Bai i øst Bali, og seiler direkte til Senggigi, som er Lomboks tradisjonelle turist resort, samt til to Gili Islands – Gili Trawangan og Gili Air. Ferger på alle ruter seiler daglig, året rundt og tar fra 1 time til 1 time og 30 minutter.

Marina Srikandi leverer også, etter anmodning, gratis transfer til Pandang Bai fra de andre store turistområdene i øst og sør Bali.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Marina Srikandi sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Marina Srikandi sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.