Marseille til Tangier Med Ferge

Marseille Tangier Med fergeruten knytter Frankrike med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, La Meridionale. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 44 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Marseille Tangier Med fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marseille - Tangier Med Fergeselskaper

  • La Meridionale
    • 1 Ukentlig Avgang 44 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marseille Tangier Med priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marseille Tangier Med ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marseille Guide

Den franske byen og havn Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by og største kommersielle havn. Ved inngangen til den gamle havnen er to store fort; Fort Saint Nicolas mot sør og Fort Saint Jean mot nord. Frioul øyhav ligger i Marseille bukten og består av fire øyer. Besliggende på en av øyene er Chateau d’If, som ble gjort berømt av en roman av Dumas, Greven av Monte Cristo.

Fire fergeselskaper seiler fra Marseille og tilbyr fergeforbindelser til Korsika, Sardinia, Algerie og Tunisia.

Tangier Med Guide

Tangier-Med er en frakthavn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske byen Tangier og er en av de største havnene ved Middelhavet og ble åpnet i 2007. Den annen fasen av bygget i havnen begynte i 2009. Tangier-Med er en frakthavn, men har også en ny passasjerterminal, som erstatter Tangier havn, som er en destinasjon for ferger og passasjerskip som ankommer fra Europa.
Inne i terminalbygningen er det et vekslebyrå, en heveautomat og en liten butikk som selger aviser, bøker, sigaretter, snacker osv. det er også en kafé på øverste etasje.
Tangiers historie er svært rik på grunn av tilværelsen av mange sivilisasjoner og kulturer fra før det 5. århundret.