Mostaganem til Barcelona Ferge

Mostaganem Barcelona fergeruten knytter Algerie med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Algerie Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Mostaganem Barcelona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mostaganem - Barcelona Fergeselskaper

  • Algerie Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 17 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mostaganem Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mostaganem Barcelona ruten er for en bil og 1 passasjer.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).