MS Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

MS Ferry

ENA CarFerry, eller Northeast Asia Car Ferries, er et sørkoreansk fergeselskap. Selskapet knytter den store havnebyen Busan på sørkysten, med Jeju-øya i Korea-stredet, sørvest for Sør Jeolla-provinsen.

ENA CarFerry knytter fastlandet med landets mest populære innenlands-feriemål, og av den grunn driver de en av de travleste rutene i Sør-Korea. Skipene som de bruker på ruten er Blue Star og Red Star, begge er store passasjerferger. Fartøyene ble renovert i 2016 og tilbyr et omfattende utvalg av butikker, restauranter og flere karaokerom. Med hensyn til overnatting, har ENA CarFerry en blanding av lugarer som kan deles som har køyesenger og mer behagelige, private lugarer.

Busan er en stor havneby som er kjent for å ha en stor tautrekkingskonkurranse på torget midt i byen. Byen er også kjent for sine herlige strender og vakre templer på fjellsiden. På Jeju finner man et nettverk av lava tunneler, en sovende vulkan med en glitrende ‘kratersjø’. Det er også luksuriøse strandresorts og fantastisk landskap.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne MS Ferry sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign MS Ferry sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.