Namhae Gosok Ferry

Namhae Gosok forbinder Jeju Province, en øy i Sør-Korea sør for den koranske halvøya, med Goheung County på nasjonens sørlige kyst.

Namhae Gosok ble innført i 1955, som et handelsrederi på Jeju Island, som er bredit anerkjent som et av Sør-Koreas mest naturskjønne steder. Fergeselskapet tilbyr nå passasjertransport, og la til Goheung ruten til nettverkene deres i 2004, og dette er nå en av deres travleste ruter. Namhae Gosok har seks ferger, som alle har et stort utvalg av akkommodasjon, inkludert private dobbelt lugarer og delelugarer, samt store innendørs dekk med masse av sitteplasser.

Jeju er Koreas største øy, og er blitt et av landets mest populære innenlandske feriemål på grunn av de solrike strendene, det kuperte landskapet og luksushotellene. Goheung er ett av de sørligste fylker på den koreanske halvøya, og har mer enn 150 øyer, er hjem til Naro Space Center og tallrike skalldyr og tang industrier.

Se Namhae Gosok Ferry sine rutetider, priser og bestill Namhae Gosok Ferry sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Namhae Gosok Ferry med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Namhae Gosok Ferry sine ruter og havner

Alle Namhae Gosok Ferry ruter