Naples Beverello til Capri Ferge

Naples Beverello Capri fergeruten knytter Italia med Napolibukten og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 8 ganger daglig med en seiltid på omkring 45 minutter mens NLG servicen seiler pop til 8 ganger daglig med en seiltid fra 45 min.

Det er 16 dag overfarter på Naples Beverello Capri ruten mellom Italia og Napolibukten. Sammenlign nå og få den beste prisen!

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Italia til Napolibukten

Naples Beverello - Capri Fergeselskaper

  • SNAV
    • 8 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris
  • NLG
    • 8 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Naples Beverello Capri priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Capri Guide

Den italienske øya Capri ligger i Napolibukten, sør for byen Napoli og tett på spissen av Amalfi halvøy, i Campania region i det sørlige Italia. Øya er et populært reisemål i sin egen rett, men er også populær for korte opphold for dem som besøker Napoli eller Amalfikysten. Øya, som er dannet av kalkstein, er malerisk og har lenge vært en favoritt med romerske keisere, kunstnere, forfattere og de rike og berømte. I dag er Capri et av de mest populære reisemålene i Middelhavet. Populære attraksjoner på øya inkluderer Marina Piccola, Belvedere of Tragara, kalkstein klippene kalt hav stabler, byen Anacapri i den blå grotten og ruinene av keiserlige romerske villaer.

Det er regelmessige fergeforbindelser fra øya til byen Napoli og til Sorrento på Amalfikysten. Det er også mindre regelmessige fergeforbindelser til Positano på Amalfikysten og øya Ischia.