National Ferries Company
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

National Ferries Company

National Ferry Company, eller NFC, er eid av regjeringen i Sultanate Oman og tilbyr raske fergeforbindelser mellom mange reisemål langs Iman kyst, inkludert Muscat, Khasab, Lima, Shinas, Dibba og Masirah.

Den 3000 km lange Sultanate Oman kystlinje, gjør at NFCs tjenester er en nødvendighet for lokale og turister, og er en viktig forbindelse mellom havnene.

NFC betjener de to raskeste fergene i verden – Shinas og Hormuz, som begge kan nå farter på over 55 knop, og disse 65 metene lange fergene kan bære opp til 208 passasjerer og 56 biler. Om bord finner man et utvalg av behagelige økonomi, Business og VIP klasse seter, samt tv-skjermer, drikkevarer og lette forfriskninger. Under overfarten kan man nyte den maleriske og majestetiske kystlinje.

Siden starten deres i 2008, har NFC vunnet atskillige priser, og transporterer over 250,000 passasjerer og 52,000 biler.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign National Ferries Company seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.