Ocean Ferry Belize
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ocean Ferry Belize

Ocean Ferry Belize er et velkjent fergeselskap, som spesialisere seg i vann taxitjenester mellom Belize City, San Pedro, Ambergris Caye og Caye Caulker.

Ocean Ferry Belize lag, som hovedsakelig består av beboere fra de destinasjonene de seiler mellom, har mange års erfaring i bransjen og vet presis hva det betyr å seile i Karibia. Den nye flåten består av 8 skip som alle varierer i størrelse og kapasitet, og som er bemannet av velvidende besetningsmedlemmer, som leverer enestående kundeservice.

Rutene levert av Ocean Ferry Belize tilbyr en fantastisk utsikt over det tropiske marine livet og korall, med glatt hav som sikrer både en behagelig og minneverdig reise. På nåværende tidspunkt har de 5 daglige turer fra Belize City og San Pedro til de vakre øyene.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Ocean Ferry Belize sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Ocean Ferry Belize sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.