Phi Phi Cruiser
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Phi Phi Cruiser

Phi Phi Cruiser leverer fergeforbindelser mellom Thailands største øy, Phuket og de utrolige maleriske øyene Phi Phi i Andamanhavet, like ut for den sørvestlige kysten.

Phi Phi Cruiser, som ble etablert i 1980, er et av de eldste fergeselskapene i regionen som knytter to av landets mest populære reisemål. Phuket har noen av Thailands beste strender, mens Koh Phi Phi balanserer naturlig prakt med et livlig natteliv.

Når man reiser med Phi Phi Cruiser, er ens komfort og sikkerhet alltid selskapets prioritet; et lag av veltrente medarbeidere er alltid om bord til å hjelpe med forespørgelsen, og deres moderne flåte ble bygget til det formålet å seile på Andamanhavet.

Skipene deres har salonger med aircondition og romslige soldekk, slik at man kan nyte den fantastiske utsikten over de nærliggende småøyene og lyse blått vann underveis.

Se Phi Phi Cruiser sine rutetider, priser og bestill Phi Phi Cruiser sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Phi Phi Cruiser med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.