Ploysiam Speedboat
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ploysiam Speedboat

Ploysiam Speedboat er en transporttjeneste i Thailand som tilbyr tur-retur-ferger fra Pak Bara Pier til Koh Lipe hele året. Dermed kan passasjerene reise raskt og enkelt mellom det thailandske fastlandet og de omkringliggende øyene. De tilbyr også privat transport fra Hat Yai lufthavn til Pak Bara Pier.

Det går to avganger fra Koh Lipe hver dag, med en forventet reisetid på ca. 90 minutter. Vær imidlertid oppmerksom på at ankomsttiden kan variere avhengig av værforhold og antall passasjerer om bord. Passasjerer anbefales å ankomme minst 30 minutter før planlagt avgang, slik at det er nok tid til innsjekking.

Båten som forlater Pak Bara kl. 11.30, stopper vanligvis ved Tarutao Island og Khai Island i 20 minutter. Her kan de som er om bord, strekke på beina før de reiser videre. Båten som forlater Pak Bara kl. 13.30, går vanligvis direkte til øya Lipe.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Ploysiam Speedboat seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.