Ploysiam Speedboat

Ploysiam Speedboat er en transporttjeneste i Thailand som tilbyr tur-retur-ferger fra Pak Bara Pier til Koh Lipe hele året. Dermed kan passasjerene reise raskt og enkelt mellom det thailandske fastlandet og de omkringliggende øyene. De tilbyr også privat transport fra Hat Yai lufthavn til Pak Bara Pier.

Det går to avganger fra Koh Lipe hver dag, med en forventet reisetid på ca. 90 minutter. Vær imidlertid oppmerksom på at ankomsttiden kan variere avhengig av værforhold og antall passasjerer om bord. Passasjerer anbefales å ankomme minst 30 minutter før planlagt avgang, slik at det er nok tid til innsjekking.

Båten som forlater Pak Bara kl. 11.30, stopper vanligvis ved Tarutao Island og Khai Island i 20 minutter. Her kan de som er om bord, strekke på beina før de reiser videre. Båten som forlater Pak Bara kl. 13.30, går vanligvis direkte til øya Lipe.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Ploysiam Speedboat seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Ploysiam Speedboat sine ruter og havner

Alle Ploysiam Speedboat ruter