Pontina Navigazione
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Pontina Navigazione

Pontina Navigazione spesialiserer seg i daglige fergeruter mellom den lille byen San Felice Circeo på vestkysten av det sentrale Italia til Ponza, den største øya i det Pontinske øyhav.

Pontina Navigazione har transportert lokale og turister mellom disse vakre destinasjoner siden 1995, og overfarten tar bare en time og det er service hver dag. Selskapet tilbyr en praktisk seilplan og raske seiltider, og er blitt et populært valg i Latina provinsen.

Fartøyet, ’Hipponion Princess’, kan bære opp til 150 sittende passasjerer. Det er også et neder dekk med air kondisjon og et utendørs nivå, som er ideell til å spotte delfiner i det krystallinske Tyrrenhavet.

Ponza er en av to bebodd øyer i det Pontinske øyhav, og har fremragende fiske restauranter som serverer nyfangede skalldyr og en malerisk, forreven kystlinje med smaragd bukter og en idyllisk sandstrand.

Med directferries.no kan du sammenligne Pontina Navigazione seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.