Pontina Navigazione

Pontina Navigazione spesialiserer seg i daglige fergeruter mellom den lille byen San Felice Circeo på vestkysten av det sentrale Italia til Ponza, den største øya i det Pontinske øyhav.

Pontina Navigazione har transportert lokale og turister mellom disse vakre destinasjoner siden 1995, og overfarten tar bare en time og det er service hver dag. Selskapet tilbyr en praktisk seilplan og raske seiltider, og er blitt et populært valg i Latina provinsen.

Fartøyet, ’Hipponion Princess’, kan bære opp til 150 sittende passasjerer. Det er også et neder dekk med air kondisjon og et utendørs nivå, som er ideell til å spotte delfiner i det krystallinske Tyrrenhavet.

Ponza er en av to bebodd øyer i det Pontinske øyhav, og har fremragende fiske restauranter som serverer nyfangede skalldyr og en malerisk, forreven kystlinje med smaragd bukter og en idyllisk sandstrand.

Med directferries.no kan du sammenligne Pontina Navigazione seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Pontina Navigazione sine ruter og havner

Alle Pontina Navigazione ruter