Positano til Seiano Ferge

Positano Seiano fergeruten knytter Italia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Alilauro. Det er opp til 8 avganger Uke med seiltid fra ca. 50 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Positano Seiano fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Positano - Seiano Fergeselskaper

  • Alilauro
    • 8 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Positano Guide

Den italienske landsbyen Positano ligger på Amalfikysten i Campania region. Landsbyen begynte livet som en fiskerby, og er i dag en chic by, som er berømt for sine hotell og butikker langs de snodde trapper som knytter byen og klippene over. Bygninger er stablet ovenpå hverandre, på bratte skråninger. På landsbyen påne områder dyrkes det grøntsaker og frukt, som liker seg i dens fruktbare vulkanske jord. Landsbyen har et par grusbelagte strender, noe som er sjelden i et området preget av bratte klipper. Deler av strendene er gratis, men noen deler er blitt avsperret, hvor besøkende skal betale for å bruke en solseng. Dessverre er det ikke mange billige muligheter i Positano, selv om restaurantene tilbyr et stort utvalg av muligheter.

Det er fergeforbindelser fra Positano til Amalfi, Capri og Salerno.