Raja Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Raja Ferry

Raja Ferry er en thailandsk operatør som har drevet transport over Thailandsbukta siden 1981, med ferger som trafikkerer opptil 7 forskjellige ruter, inkludert Donsak til Koh Samui, Koh Phangan til Koh Samui og Koh Samui til Surat Thani lufthavn.

Selskapet har for tiden en flåte på 14 skip og planlegger å øke antallet skip i fremtiden. Det største av disse skipene er R11, som kan transportere opptil 411 passasjerer sammen med 80 biler på en enkelt tur. Alle fartøyene som drives av Raja Ferries har plass til kjøretøy og har ofte opptil 11 erfarne besetningsmedlemmer for å holde deg trygg under hele reisen.

Raja Ferry er også stolte av sikkerheten og har en rekke nødutstyr om bord på hver av fergene sine, inkludert redningsvester, livbåter og førstehjelpsutstyr.

Med directferries.no kan du sammenligne Raja Ferry seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Alle Raja Ferry ruter

Raja Ferry routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.