Rottnest Express
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Rottnest Express

Rottnest Express er et fergeselskap, som har fergeservicer fra Fremantle og Perth til den populære øya Rottnest Island i vest Australia.

Rottnest Express, som startet for nesten 60 år siden, har en flåte bestående av tre moderne passasjerferger - StarFlyte, Eagle Express og Sea Eagle. Fergerutene er kjent for å være en av de hardeste på den sørlige halvkulen, men skipene er spesielt designet til å imøtekomme disse forholdene, og i dag er Rottnest Express kjent for sine glatte, raske og sikre fergeoverfarter.

Selskapet seiler atskillige ganger daglig fra havnene B-Shed Fremantle, Northport Fremantle og Barrack St. Perth til Rottnest Island, såvel som mellom havnene på fastlandet. Fergeoverfartene tar fra 45 minutter til 2 timer og 15 minutter. Fasiliteter om bord er begrenset, men det er tv og en fantastisk hav utsikt til å holde deg beskjeftiget under reisen.

Selskabet tilbyr også forskjellige ture, slik som snorkling og hvalsafari, og disse kan bookes i havnen. Opplev Rottnest Island, hvor et vell av naturliv og unikke opplevelser venter.

Med directferries.no kan du finne Rottnest Express seilplaner, billettpriser og booke Rottnest Express fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Rottnest Express med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.