Rottnest Fast Ferries

Rottnest Fast Ferries leverer en fergeservice til Rottnest Island fra Hillarys Boat Harbour, i Perth, vest Australia. Rottnest er en fantastisk destinasjon og muligens den vakreste øya i vest Australia.

Fergen avgår fra Hillarys Boat Harbour til den østlige siden av Rottnest opp til fire ganger daglig i hver retning, med færre avganger utenfor sesongen.

Hillarys Boat Harbour er omkring 20 minutters kjøring nord for Perth CBD, og ligger i enden av Hepburn Avenue, og det er gratis parkering tilgjengelig på den sørlige siden av havnen. Hvis du ikke har en bil, så ta buss nummer 456 fra Greenwood Station. Hvis du reiser med offentlig transport, så tillat deg selv extra tid til å komme til havnen. Det er også en gratis buss overførelse mellom hotell og fergeterminal, til rådighet på anmodning.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Rottnest Fast Ferries seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Rottnest Fast Ferries sine ruter og havner

Alle Rottnest Fast Ferries ruter