Rottnest Fast Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Rottnest Fast Ferries

Rottnest Fast Ferries leverer en fergeservice til Rottnest Island fra Hillarys Boat Harbour, i Perth, vest Australia. Rottnest er en fantastisk destinasjon og muligens den vakreste øya i vest Australia.

Fergen avgår fra Hillarys Boat Harbour til den østlige siden av Rottnest opp til fire ganger daglig i hver retning, med færre avganger utenfor sesongen.

Hillarys Boat Harbour er omkring 20 minutters kjøring nord for Perth CBD, og ligger i enden av Hepburn Avenue, og det er gratis parkering tilgjengelig på den sørlige siden av havnen. Hvis du ikke har en bil, så ta buss nummer 456 fra Greenwood Station. Hvis du reiser med offentlig transport, så tillat deg selv extra tid til å komme til havnen. Det er også en gratis buss overførelse mellom hotell og fergeterminal, til rådighet på anmodning.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Rottnest Fast Ferries seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Rottnest Fast Ferries routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.