Vi beklager, men San Nicola (Tremiti) - Vasto servicen er ikke lengre tilgjengelig.
...

Ferger til San Nicola (Tremiti) - Vasto

San Nicola (Tremiti) - Vasto servicen ble drevet av NLG.

San Nicola (Tremiti) - Vasto ruten eksisterer ikke lengre, og det er for øyeblikket ingen direkte fergerute mellom Tremiti Islands,Italy og Italia. Du kan sjekke sidene våre for ruter, havner, destinasjoner eller fergeselskaper for å se om det er et alternativ eller bruke lenker på denne siden for mer informasjon.

Du kan også booke billetter til tusenvis av andre ruter fra Pris-søk vår.

San Nicola Guide

Øya San Nicolas ligger i Isloe Tremiti øyer i Adriaterhavet, nord for Gargano halvøy. Øygruppen består av fem øyer; San Domino, St. Nocholas, Cretaccio, Capraia og Pianosa. San Domino har vært bebodd siden jernalderen (4. – 3. århundre f.kr). Den romerske keiseren Augustus hadde barnebarn Julia overført hit, hvor hun døde etter 20 år. Ø-kjeden ble regjert av klosteret Santa Maria a Mare på San Nicolas øy i middelalderen. Klosteret ble angivelig grunnlagt i det 9. århundret av benediktinermunker fra Montecassino. Øya ble også brukt til å holde politiske fanger i det fascistiske regimet Mussolini. Men i dag er øya et populært reisemål, som tiltrekker besøkende med sitt krystallklare, varme vann. San Nicolas er hvor størstedelen av beboerne bor.

Vasto Guide

Den italienske byen Vasto ligger i Chieti provins i det sørlige Abruzzo ved Adriaterhavskysten. Byens middelalderske kvarter er et sjarmerende sted, og herfra er det en deilig utsikt over havet. En stor del av byen, som er fødestedet for dikteren Gabriele Rossetti, daterer tilbake til det 15. århundret, som er anerkjent for å være en gylden periode for byen. Vasto Marina ligger omkring 2 km fra selve byen og har et godt utvalg av hotell og restauranter, samt en campingplass som ligger ved siden av en lang sandstrand. Ytterligere 5 km nord for byen er Spiaggia di Punta Penna og Riserva Naturale di Punta Aderci, som er et område med klippekyster; perfekte til lange gåturer langs stranden, svømming og dykking.

Fra Vasto havn er det 7 ukentlige avganger til San Nicola og seiltiden er omkring 2 timer.