Santander
Cork
Ferger til Irland
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Santander til Cork Ferge

Få de beste tilbudene på fergeoverfarter mellom Spania og Irland på Santander til Cork fergeruten med Direct Ferries, og sammenlign alternativer, hvor tilgjengelige.

Se rutetabeller og priser for Santander til Cork -ferger så du får de beste prisene tilgjengelig for fergeturen. Hvis det er en alternativ rute tilgjengelig, vil vi også gi deg prisen for denne. Slik at vi er sikker på at du får den beste prisen.

Velg Santander Cork eller en alternative ferge til Irland fra vår Pris-søk nå, og se hvor lett det er å foreta din ferge booking.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Spania til Irland
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Santander og Cork?

Det er 0 fergeoperatører for Santander til Cork, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Santander til Cork?

Bestill ferger fra Santander til Cork gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Santander til Cork?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Santander til Cork?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Santander til Cork?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Santander Guide

Den spanske byen og havn Santander er hovedstaden i den selvstyrende og historiske regionen Cantabrien på den nordlige kysten av Spania og ligger øst for Gijon og vest ofr Bilbao. Populære attraksjoner i byen inkluderer katedralen, Cripta del Cristo (det nederste tempelet) som ble bygget i det 12. århundret.

Santanders havn transporterer omkring 150.000 passasjerer hvert år til havnene Plymouth og Portsmouth i England. Seiltiden er ca. 24 timer til Portsmouth og ca. 20 timer til Plymouth. Havnen har gode vei- og togforbindelser til Portugal og andre deler av Spania. Passasjerfasiliteter i havnen inkluderer banker, butikker, en restaurant og turistinformasjon.


Cork Guide

Den irske byen og havn Cork ligger i den sørvestlige delen av Irland og er den nest største byen i Irland og den tredje mest folkerike byen på øya Irland. Den ligger på bredden av leven Lee som deler seg i to kanaler, når den nærmer seg den vestlige kanten av byen. Øst for byen, hvor de to kanalene møtes igjen og fortsetter med å strømme til Lough Maho og Cork Harbour, er byens kaier.

Arkitektonisk, har Cork en rekke bemerkelsesverdige bygninger som daterer tilbake til middelalderen og frem til i dag, selv om den eneste overlevende bygning fra middelalderen er den røde Abbey. Byens to katedraler er populære turistattraksjoner. St. Marys Cathedral, også kalt den nordlige katadralen, er den katolske katedralen og arbeidet begynte på den i 1808. St. Fin Barre’s Cathedral er den protestantiske domkirken i byen og ble bygget på stedet av et tidligere kapell. Arbeidet begynte på denne katedralen i 1862 og ble avsluttet i 1879 under ledelse va arkitekten William Burges.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.