Savona
Barcelona
Ferger til Spania
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Savona til Barcelona Ferge

Savona Barcelona fergeruten knytter Italia med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 17 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Savona Barcelona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Italia til Spania
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Savona til Barcelona?

Fergetiden fra Savona til Barcelona er omtrent 17h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Savona og Barcelona?

Det er 1 fergeoperatører for Savona til Barcelona, og dette er
  • Grimaldi Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Savona til Barcelona?

Bestill ferger fra Savona til Barcelona gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Savona Barcelona Ferge anmeldelser

  • "Behagelig opplevelse"

    Jeg reiste for første gang på Grimaldi Lines, m/n Florencia, i august 2012, fra Brindisi til Igoumenitsa. På utreisen reiste jeg på dagsoverfarten, jeg booket dekk plass og satt komfortabelt ved et bord i bar på dekk 6. På tross av at skipet hadde full belastning var både inn- og utskipningen rask, punktlig avgang og ankomsten var til og med før det planlagte tidspunktet. Returreisen var en nattoverfart og vi hadde en innvendig lugar. For å være ærlig så var lugar litt støyende, men stor nok til to personer. Sengene var behagelige, sengetøyet og også badet. Alt i alt, med det beløpet vi hadde betalt i høysesongen med spesielt tilbud (€378 for to personer + bil), var det ingenting å klage over, det er faktisk det første fergeselskapet som jeg vil sjekke priser for når jeg skal reise igjen.

    'Florencia' travelled on Florencia

    Les mer Les mindre

Savona Guide

Den italienske byen Savona ligger i den nordlige italienske regionen Ligurien, i Riviera de Pontene ved Middelhavskysten. Byens industrielle fortid er dominert av jernindustrien dens, og byenhadde en gang mange jernverk og støperi, skipsbygning og ingeniør butikker.

Det er mange ting å se i byen og dens middelalderske sentrum er et besøk verdt. Baroque Cathedral di Signora Assunta har klarte å overleve ødeleggelsen av genovesiske krefter i det 16. århundret. Festningen bevokter et par skulptur museer og Civico Storico Archeologico, som utstiller arkeplogiske funn.

Corsica Ferries tilbyr en ukentlig fergeforbindelser fra byens havn til Bastia og Ile Rousse. Seiltiden er ca. 3 timer for alle destinasjoner.


Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).


Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.