Savona til Tangier Med Ferge

Savona Tangier Med fergeruten knytter Italia med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grimaldi Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 47 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Savona Tangier Med fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Savona - Tangier Med Fergeselskaper

  • Grimaldi Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 47 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Savona Tangier Med priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Savona Tangier Med ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Savona Guide

Den italienske byen Savona ligger i den nordlige italienske regionen Ligurien, i Riviera de Pontene ved Middelhavskysten. Byens industrielle fortid er dominert av jernindustrien dens, og byenhadde en gang mange jernverk og støperi, skipsbygning og ingeniør butikker.

Det er mange ting å se i byen og dens middelalderske sentrum er et besøk verdt. Baroque Cathedral di Signora Assunta har klarte å overleve ødeleggelsen av genovesiske krefter i det 16. århundret. Festningen bevokter et par skulptur museer og Civico Storico Archeologico, som utstiller arkeplogiske funn.

Corsica Ferries tilbyr en ukentlig fergeforbindelser fra byens havn til Bastia og Ile Rousse. Seiltiden er ca. 3 timer for alle destinasjoner.

Tangier Med Guide

Tangier-Med er en frakthavn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske byen Tangier og er en av de største havnene ved Middelhavet og ble åpnet i 2007. Den annen fasen av bygget i havnen begynte i 2009. Tangier-Med er en frakthavn, men har også en ny passasjerterminal, som erstatter Tangier havn, som er en destinasjon for ferger og passasjerskip som ankommer fra Europa.
Inne i terminalbygningen er det et vekslebyrå, en heveautomat og en liten butikk som selger aviser, bøker, sigaretter, snacker osv. det er også en kafé på øverste etasje.
Tangiers historie er svært rik på grunn av tilværelsen av mange sivilisasjoner og kulturer fra før det 5. århundret.