Sea Las Perlas
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sea Las Perlas

Sea Las Perlas navigere bukten Panama i Mellom-Amerika med forbindelser mellom havnene San Miguel, Contadora og Viveros i Pearl Islands og hovedstaden, Panama City.

Sea Las Perlas er basert i Amador område i Panama City og opererer en stor katamaran på overfartene, som normalt tar fra 90 minutter til to timer fra hovedstaden.

Fergen er designet med et stort utendørs område med lange benker, som maksimere plass og komfort, særlig for passasjerer med barn. Det er gode toalettforhold og man kan nyte diverse forfriskninger som vann, brus og snacker om bord.

Pearl Islands tilbyr sol året rundt, og har noen av jordens fineste strekninger av sand. Selv om de er populære blant turister, er man sikker på å finne total ro her på grunn av de mange avsondret bukter og private strender.

Med directferries.no kan du sammenligne Sea Las Perlas seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.