Sea's Young
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sea's Young

Sea’s Young er et kinesisk fergeselskap, som er basert i Pearl River Dealt i sørøst Kina, og knytter havnen i Humen i Dongguan provins med Hong Kong Airport.

Sea’s Young er eid av regjeringen og ble grunnlagt i 1984, og kan derfor skryte av års erfaring innen passasjerferge service. Personalet består av profesjonelle og dedikert medlemmer, som konstant er på utkikk etter måte å innovere selskapet på.

Sea’s Young begynte i 2003 samarbeidet med Hong Kong Airport, noe som gjør det enda lettere for internasjonale besøkender, som flyr fra mer enn 150 forskjellige land, å reise gjennom Pearl River Estuary.

Den populære ruten tar bare 60 minutter, og er drevet av to passasjerferger. Skipet Taijian er designet i Australia og tilbyr et utvalg av akkommodasjon, fra standard lugar til VIP lugar, som inkluderer gratis måltider. Dongtai’an er en annen luksus passasjerskip, som ble bygget i Singapore, som har standard og første klasses lugarer.

Med directferries.no kan du sammenligne Sea's Young seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.