Sea's Young

Sea’s Young er et kinesisk fergeselskap, som er basert i Pearl River Dealt i sørøst Kina, og knytter havnen i Humen i Dongguan provins med Hong Kong Airport.

Sea’s Young er eid av regjeringen og ble grunnlagt i 1984, og kan derfor skryte av års erfaring innen passasjerferge service. Personalet består av profesjonelle og dedikert medlemmer, som konstant er på utkikk etter måte å innovere selskapet på.

Sea’s Young begynte i 2003 samarbeidet med Hong Kong Airport, noe som gjør det enda lettere for internasjonale besøkender, som flyr fra mer enn 150 forskjellige land, å reise gjennom Pearl River Estuary.

Den populære ruten tar bare 60 minutter, og er drevet av to passasjerferger. Skipet Taijian er designet i Australia og tilbyr et utvalg av akkommodasjon, fra standard lugar til VIP lugar, som inkluderer gratis måltider. Dongtai’an er en annen luksus passasjerskip, som ble bygget i Singapore, som har standard og første klasses lugarer.

Med directferries.no kan du sammenligne Sea's Young seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Alle Sea's Young ruter