Seafrance
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Seafrance

På grunn av likvidasjon, er Seafrance ikke lengre i service. Det er mange alternativer, bare bruk søk boksen vår eller følg lenkene på denne siden.

Seafrance begynte fergeservicen deres mellom Calais og Dover i 1996 med store, raske og luksuriøse skip, som hadde en unik fransk atmosfære. På tross av en lang og vellykket historie, hadde Seafrance noen dårlige år, hvilket resulterte i likvidasjonen deres i 2012.

En ny fergeservice under navnet MyFerryLink er nylig startet og bruker de gamle Seafrance ferger.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Seafrance sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Seafrance sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Seafrance kundeanmeldelser

  • "Mitt fergestrekninger med Seafrance"

    Jeg er en lastbilsjåfør og bruker ofte denne ruten med Seafrance. Jeg er ikke fornøyd med dagens situasjon. Akkurat nå sier de forskjellige ting fra forskjellige sider. Ubetalte regninger kan endres gjennom Tankcards eller lignende. I dag tar folk ikke ubetalte regninger alvorligt. Jeg vil gjerne se Seafrance betjene ruten melleom Calais og Dover igjen veldig snart. Politikere bør gjøre noe. Det er den beste ferge melleom Calais og Dover.

    Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.