Sealink Kangaroo Island
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sealink Kangaroo Island

Sealink knytter det sørlige Australia og Kangaroo Island med passasjerfergene deres som seiler daglig (bortsett fra første juledag) mellom Cape Jervis, sør for Adelaide og Penneshaw på den østlige side av Kangaroo Island.

Sealink seiler tvers over Backstairs Passage på bare 45 minutter, og har opp til 12 daglige avganger hver vei. Om bord kan man nyte en varm drink eller snack from kaféen, nyte den vakre utsikten over havet eller benytte det gratis trådløse internett.

Kangaroo Island er et av Australias ”must-see” og landets tredje største øy. Ta fergen og tuforsk øya i ditt eget tempo i din eget kjøretøy, eller alternativt kan Sealink guider informere om de mange turene de organiserer.

Sealink ble grunnlagt i 1989, da det kjøpt fergedrift av Philianderer Ferries, som hadde knyttet det australiske fastlandet med Kangaroo Island siden 70ene. Sealink forvandlet overfarten til en raskere, mer behagelig og mer pålitelig reise.

Se Sealink Kangaroo Island sine rutetider, priser og bestill Sealink Kangaroo Island sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Sealink Kangaroo Island med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.