Sealink Northern Territory
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sealink Northern Territory

SeaLink Northern Territory leverer den raskest metoden til reiser mellom Darwin, Mandorah og Tiwi-øyene.

Med omkring 14 daglige retur servicer til Mandorah, samt 3 ukentlige avganger til Tiwi-øyene, kan du seile med SeaLink fra terminal til terminal om bord på raskfergene deres.

SeaLink Northern Territory flåten omfatter Tiwi Manatawi, som kan bære opp til 195 passasjerer, samt den mindre James Grant, som kan bære opp til 110 passasjerer. Om bord på Tiwi Mantawi finner man en kafé, et utvalg av sitteplasser og et soldekk. Den mindre fergen James Grant har sitteplasser og soldekk. Snack og kalde drikke kan kjøpes under hele overfarten.

SeaLink Northern Territory er spesialister når det kommer til Tiwi-øyene og kan tilby et vell av informasjon om destinasjonen hvis anmodet.

Med directferries.no kan du finne Sealink Northern Territory seilplaner, billettpriser og booke Sealink Northern Territory fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Sealink Northern Territory med alternative fergeselskaper.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.