Sealink Queensland
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sealink Queensland

Australsk eide og drevet SeaLink Queensland leverer en raskferge mellom Townsville og Magnetic Island i Nelly Bay.

Sealink Queensland er del av SeaLink Travel Group, som er et av Australias mest dynamiske transportselskaper, og knytter verden med australske ikoner og landskap.

Fergeselskapets flåte består av tre raskferger, som kan bære opp til 300 passasjerer. Det er opp til 18 daglige avganger og seiltiden starter fra bare 20 minutter. Om bord på fergen finner man bar, toaletter og en solterrasse.

Townsville er hovedstaden i nord Queensland og er den ideell port til Great Barrier Reef. Sealink ferger seiler fra Breakwater Terminal i Townsville, som betjenes av offentlige busser og taxier.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Sealink Queensland sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Sealink Queensland sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.