Sealink Rottnest
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sealink Rottnest

Australias vestkyst er ikke så fremtredende med hensyn til turisme som østkysten, men de turistene som reiser denne veien kommer mest sannsynlig over selskapet Sealink Rottnest. Operatøren har blitt et respektert og et pålitelig selskap i regionen, og tilbyr tjenester til og fra Perth, en av Australias mest besøkte byer, samt til Rottnest Island.

Selskapet har lokket til seg mange passasjerer som bor på Australias vestkyst, på grunn av de hyppige rutene og de gode prisene. Ombord på fartøyet finner du en bar som serverer ferske drinker og snacks, både søte og salte. Det komfortable interiøret og det vennlige mannskapet gjør slik at du får lyst til å reise med Sealink Rottnest igjen. Passasjerer med et handikapp vil få prioritert ombordstigning, og fartøyene er tilpasset rullestolbrukere. Det hardtarbeidende mannskapet vil også hjelpe passasjerer som trenger hjelp med bagasjen,sin slik turen går føre seg på en effektiv måte.

Direct Ferries sammenligner fergeruter og priser basert på dine søkekriterier. På denne måten kan du sammenligne Sealink Rottnest sine produkter med andre fergeselskapers ruter og priser, i ett enkelt søk.

Sammenlign Sealink Rottnest sine fergeruter og priser nå med alternative fergeselskaper før du bestiller billetten din. Slik sikrer du at du finner det beste tilbudet for turen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.