Seatours
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Seatours

Seatours er et av Islands ledende fergeselskaper, og tilbyr ruter fra den idylliske kystbyen Stykkeisholmur på vestkysten, til Brjanslaekur i nordvest.

Selskapet begynte som tur guide omkring Breidafjordur Bay i 1986, men utviklet seg raskt og innførte en bil fergeservicen.

Fergen Baldur, et moderne passasjerskip, kan bære kjøretøyer, inkludert store biler, trailere og bobiler. Om sommeren, stopper fergen noen ganger ved Flatey Island, som er en sjarmerende øy fylt med fargerike hus fra det 19. århundret, et hotell og fugleliv.

Gjennom høysesongen, øker Seatours personalet deres til over 50 medlemmer, som er klar til å sikre at man har den mest underholdende opplevelsen mulig.

Med directferries.no kan du finne Seatours seilplaner, billettpriser og booke Seatours fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Seatours med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.