Seatran Ferry
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Seatran Ferry

Seatran Ferry er en thailandsk operatør som tilbyr regelmessige hurtigferger over Thailandsbukta til en rekke destinasjoner, inkludert Donsak til Koh Samui og Donsak til Koh Phangan. De tilbyr også en busstjeneste for passasjerer som reiser mellom Surat Thani sentrum og Donsak Pier.

Seatran Ferry har en samlet flåte på 5 båter. Discovery Ship 1 og 2 kan transportere opptil 275 passasjerer, mens Discovery Ship 5 kan transportere opptil 301 passasjerer på en enkelt tur. Hver ferge er utstyrt med mange fasiliteter, inkludert TV-stuer med klimaanlegg, butikker, merchandise-tjenester og et utendørs sitteområde. Denne fergetjenesten drives av et team av erfarne sjøfolk som garanterer deg en trygg og komfortabel reise.

Med directferries.no kan du finne Seatran Ferry seilplaner, billettpriser og booke Seatran Ferry fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Seatran Ferry med alternative fergeselskaper.

Alle Seatran Ferry ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.