Seaworld Express Ferry

Seaworld Express Ferry er et sørkoreansk selskap som har hovedbasen sin på sørkysten av landet. De lenker sammen Mokpo, en by i Sør Jeolla-provinsen, havnen Haenam Usuyeung og Jeju Island.

Seaworld Express Ferry tilbyr regelmessige ruter fra fastlandet til landets største og mest populære innenlandsreisemål, Jeju Island. Selskapet er en av de mest brukte operatørene i Sør-Korea, spesielt i sommermånedene.

Selskapets flaggskip, Sea Star Cruise, er stort fartøy med et bakeri ombord, arkade for videospill og karaoke rom. Mens du cruiser av gårde får du også en spennende utsikt av Jeju mens øya nærmer seg i horisonten. Seaworld Express Ferry har også en mindre katamaran kalt Queen Star 2, som gir en hurtig overfart til Jeju. Denne fergen har moderne fasiliteter og komfortable seter. Det største skipet deres Santa Lucino har en rekke forskjellige lugarer; alt i fra familielugarer til Junior suiter og VIP rom. De har også massasjestoler og seminarrom.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Seaworld Express Ferry seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Seaworld Express Ferry sine ruter og havner

Alle Seaworld Express Ferry ruter