Sete til Al Hoceima Ferge

Sete Al Hoceima fergeruten knytter Frankrike med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 46 timer 59 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sete Al Hoceima fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sete - Al Hoceima Fergeselskaper

  • Balearia
    • 1 Ukentlig Avgang 46 t 59 min
    • Få pris

Sete Guide

Sete, tidligere kjent som Cette inntil 1928, er en by i Hérault avdeling i Languedoc-Roussillon regionen i det sørlige Frankrike. Byen er en kystby og havn som ligger ved Middelhavets kyst og betraktes som Languedocs Venezia. Byen har to deler; den lave-byen er plassert ved havnen og er på tvers av to kanaler og broer; og den høye-byen ligger på Mont Saint Clair. Populære attraksjoner med turister i den lave-byen er de vakre husene langs havnen, kanalene og fiskeri. Pointe Courte delen av byen er også en ”landsby” i en by. Det er kaféer, restauranter og bar.

Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i Marokko som ligger på kanten av Riffjellene, på kysten av Middelhavet. Byens betraktes ofte som en av de mest maleriske byene i landet med Riffjellene og havet i bakgrunnen. Byen kalles også Biya av de lokale og ble kolonisert av Spania i mer enn tre tiår, da den ble kalt Villa Sanjuro, og de spanske påvirkningene ses fremdeles tydelig i byen på tross av de mange nye bygninger. Mange av byens innbyggere snakker spansk som deres annet eller tredje språk, men de fleste av innbyggene er berbere fra Bycoya stammen som snakker tamazight som er en berbisk dialekt.

Fiskerbåter og ferger bruker byens havn, og begge er viktige for byens turisme. Turister kan leie lokale båter til utflukter og fiskeri.