Shanghai Ferry

Shanghai Ferry tilbyr en internasjonal fergerute mellom to av Øst-Asias kommersielle og kulturelle senter – Osaka i Japan og Shanghai i Kina, hele året rundt.

Shanghai Ferry leverer den lange, men sjove reise mellom Japan og Kina om bord på Su Zhou Hao. Fergen, som ble bygget i 1992, er 155 meter lang og kan bære opp til 272 passasjerer.

Om bord på fergen, er det en lang rekke fasiliteter, inkludert en informasjonsskran, en romslig passasjer salong, en tollfri butikk med et utvalg av suvenirer, restauranter og offentlig bad med havutsikt.

Kafeteria restaurant er åpen fra morgen til kveld, mens den spesielle restauranten bare er åpen fra kl. 17:30 til kl. 19:30. Denne restauranten blir til bar fra kl. 19:45 til kl. 22:30 og karaoke er til rådighet i denne perioden. Begge restauranter serverer velsmakende japansk, kinesisk og vestlig mat, til rimelige priser.

Det er også et godt utvalg av akkommodasjon om bord, med noe som passer til alle budsjetter, slik at man kan ankomme frisk og uthvilt til destinasjonen sin.

Les mer Les mindre