Singapore Island Cruise
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Singapore Island Cruise

Singapore Island Cruise er en innenlandsk operatør som tilbyr regelmessige ferger til øyene St. Johns og Kusu i Singapore Bay hele året. Billetter til denne tjenesten er kvalifisert for retur samme dag, noe som gjør det til en perfekt måte å hoppe mellom de sørlige øyene i Singapore. Passasjerer kan gå ombord på Marina South Pier og anbefales å ankomme minst 30 minutter før avgang for å gi tid til innsjekking.

Singapore Island Cruise har en flåte på 14 fartøyer for å smidig transportere passasjerer til destinasjonen. Hver ferge er utstyrt med sittegruppe, klimaanlegg, toaletter og redningsvester for å garantere optimal komfort. De betjenes også av et erfarent mannskap som vil dekke alle dine behov mens du er om bord.

Med directferries.no kan du sammenligne Singapore Island Cruise seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.