Sorrento til Seiano Ferge

Sorrento Seiano fergeruten knytter Italia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Seremar. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sorrento Seiano fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sorrento - Seiano Fergeselskaper

  • Seremar
    • 7 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Sorrento Guide

Den italienske byen Sorrento ligger i Camania I Sør-Italia og har utsikt over Napolibukten. Det er mange fantastiske utsikter fra byen mot Napoli, Vesuv og øya Capri. Siden byen er tett på Napoli og Pompeji, er den et populært turistmål. Byen er også på Amalfi Drive, som er en 80 km lang smal vei som følger kystens høye klipper over Tyrrenhavet mellom Sorrento og Amalfi. Bortsett fra de vakre byer og landsbyer langs veien, er selve veien en populær turistattraksjon på grunn av den spektakulære utsikten.

Selve byen har ikke mange attraksjoner å by på og brukes derfor hovedsakelig av turister som utgangspunkt for å utforske de omkringliggende områdene. Men klosteret Chiesa di San Francesco fra det 14. århundret, er verdt å besøke. Det er også en lille hage ved siden av, som har en fantastisk utsikt over Napolibukten. Sør for Corso Italia er en middelaldersk katedral, og mer av byens historie kan ses på Museo Correale, nær stasjonen.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Capri, Napoli og Castellammare di Stabia.