Stewart Island Experience
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Stewart Island Experience

Stewart Island Experience leverer daglige fergeoverfarter mellom Bluff på New Zealands Sørøya og Oban på Stewart Island. Fergeservicen seiler hele året og seiltiden er omkring en time.

Om bord på fergeselskapets moderne ferger er det gratis te og kaffe, mens andre forfriskninger kan kjøpes. Man kan ta med to vesker med personlig bagasje per person gratis (en koffert og en liten veske).

Det er parkering til rådighet ved siden av Bluff fergeterminal (til en pris) for dem som reiser til Stewart Island med ferge. Buss overførelser er også tilgjengelige fra Invercargill (året rundt), Queenstown og Te Anau (sesongbestemt) til Bluff og kan anmodes om under booking prosess.

Med directferries.no kan du finne Stewart Island Experience seilplaner, billettpriser og booke Stewart Island Experience fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Stewart Island Experience med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.