Stockholm til St Petersburg Ferge

Stockholm St Petersburg fergeruten knytter Sverige med Russland. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, St Peter Line. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 38 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Stockholm St Petersburg fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stockholm - St Petersburg Fergeselskaper

  • St Peter Line
    • 1 Ukentlig Avgang 38 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stockholm St Petersburg priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stockholm St Petersburg ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Stockholm Guide

Stockholm er hovedstaden i Sverige og er fordelt over 14 øyer i den sørøstlige delen av landet. Det er mange kulturelle institusjoner beliggendei Stockholm og regionen er hjemsted for tre av Sveriges verdensarv områder. Disse er Drottningholm Slot, Skogskyrkogården og Birka. Stockholm var også nevnt som Kulturhovedstaden i 1998. Med over 100 museer, har Stockholm et av de høyeste antallet museer av noen by i verden. Nationalmuseet er nok det mest berømte og inneholder landets største samling av kunst. Det er omkring 16.000 malerier og 30.000 kunstgjenstander.

Stockholms havn er en hovedinngang til Sverige og derfor en viktig havn for både frakt og passasjerer som reiser til og fra Finland, Russland og de baltiske landene. Havnen ligger tett på byens sentrum.

St Petersburg Guide

Den russiske byen Sankt Petersborg omtaltes ofte som ”Piter” av beboene dens, og var tidligere kalt Leningrad. Byen har avgjort en interessant fortid med over 300 års historie. I dag er Sankt Petersborg en fantastisk by, hvor man kan se storslåtte palasser og andre viktige bygninger, det datere tilbake til det 18. århundret. Russisk ballett ble grunnlagt i byen, som også har vært hjemstedet for mange anerkjente komponister, som Sergei Rachmaninoff.

Mange av de beste severdighetene i Sankt Petersborg finnes omkring byens sentrum og hovedveien dens, Nevskij Prospekt. Ta en tur rundt om slottsplassen, kjent som Dvortsovaya Ploshchad, og se deilig arkitektur i vinterpalasser, eller ta en seiltur på en av byens kanaler.