Stradbroke Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferries har blitt en sentral transportforbindelse mellom North Stradbroke Island og South Moreton Bay Island, to populære turistmål utenfor østkysten av Australia. Turene er ganske korte og tar ca. 45 minutter. Av den grunn er fasilitetene ombord ganske enkle, men setter ikke en demper for en avslappende reise. Ombord finner du en kafe om noen skulle bli tørst eller småsulten. Så du kan nyte et lett måltid og forfriskende drikke mens du ser på de vakre omgivelsene. Aircondition fins i hele båten gjennom sommermånedene, noe som er nødvending med tanke på den varme australske solen. Det vennlige mannskapet vil hilse på deg når du går inn i båten, hjelpe deg med det du måtte trenge hjelp med også sørge for at alle skipets mekanismer fungerer på en trygg og effektiv måte. Det er lov å ta med kjæredyr ombord i henhold til selskapets regler i forhold til helse, miljø og sikkerhet. Mennesker som sykler bes vente til alle kjøretøy har kjørt ombord før de tar sykkelen ombord, slik at ting går smurt for seg.

Se Stradbroke Ferries sine rutetider, priser og bestill Stradbroke Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Stradbroke Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.