Symi til Bodrum Ferge

Symi Bodrum fergeruten knytter Dodekanesene med Tyrkia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Bodrum Express. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Symi Bodrum fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Symi - Bodrum Fergeselskaper

  • Bodrum Express
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Symi Bodrum priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Bodrum Guide

Den tyrkiske byen Bodrum ligger i Mugla, på den sørlige kysten av Bodrum halvøy. I oldtiden var byen kjent som Halicarnassus og har mange gamle steder, det blitt forlatt av romerne, bysantinerne og osmannerene. Populære attraksjoner i byen inkluderer Tomb of King Mausolus, som er ett av verdens syv vidunder og ble bygget på under 100 år. Tomb er nå en populær åpenluft museum. Besøkender kan også bruke tid på å utforske regionens vakre kyst og vakre bukter. I løpet av oktober og november bør man besøke Bargilya, som ikke ligger langt fra Bodrum og er, hvor man vil se alle innbyggernes olivener plukking. Det er som å være i en annen verden med lagunen sin og søte fiskerestauranter.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til andre destinasjon i Tyrkia, til det greske fastland og de greske øyene.